Werken met AWA

AWA staat voor veel

Hieronder een aantal uitgelicht

Adviesoplossingen

AWA biedt een consistente End-to-End Adviesoplossing samen doormiddel van partnerships met strategen die werkzaam zijn/waren bij grote internationale consulting-organisaties.

Onze kernwaarden op het gebied van adviseren:

Wij streven om binnen 24 een reactie op uw vraag/probleem te geven. Op het moment dat wij uw vraagstuk/probleem hebben ontvangen wordt deze zo snel mogelijk behandeld en krijgt u een reactie per mail of er wordt telefonisch contact opgenomen met de juiste contactpersoon.

Wij zijn in staat om te voorzien met hoge kwaliteit in samenwerking met lokale adviesbureaus en ons netwerk. Zo begeleiden wij ook het traject tot deze is opgelost.

Nadat de uitkomst positief is, zullen wij na één maand contact opnemen met de organisatie om te kijken hoe het traject/proces verloopt. Is de organisatie tevreden, dan houden we om het kwartaal nog contact en dit doen we om te controleren hoe alles verloopt. Is er ruimte voor nieuwe innovatieve plannen? Zo ja, dan zitten wij graag weer aan tafel om de toekomstplannen te bespreken waar wij als partner ons inbreng kunnen leveren.

Uitvoerend zoeken

Ashword William Associates maakt onderscheid door zich te specialiseren in het zoeken van C-level professionals op het gebied van Finance en IT binnen de financiële- en commerciële branche.
Zo richten wij ons op het modelleren van lange termijn relaties met een netwerk dat zich focust op huidige C-level professionals en de toekomstige C-level professionals.

Dagelijks staan wij in contact met deze professionals met specifieke disciplines. Door middel van onze uitgebreide database, gegevens en netwerk vinden wij de talenten die gezocht worden.

Netwerk evenementen

Ashword William Associates organiseert netwerk evenementen waar gastsprekers worden uitgenodigd om te informeren over de nieuwe tools, nieuwe wet & regelgeving of hun zakelijke ervaringen. Hierdoor kunnen organisaties elkaar beter leren kennen en kan een iedere ook iets leren van een ander. Want waar een organisatie tegen een bepaalde situatie aanloopt, heeft een andere juist voor die situatie een oplossing via een andere organisatie en kan deze in contact gebracht worden met de organisatie die op korte termijn een oplossing kan leveren.